First­­beat-hyvin­vointi­analyysi

Firstbeatin Hyvinvointianalyysi kuvaa palautumisesi riittävyyttä ja auttaa tunnistamaan stressaavat tekijät työssä ja vapaa-ajalla. Pienilläkin muutoksilla voit parantaa hyvinvointiasi merkittävästi. Hyvinvointianalyysi arvioi unen laatua ja riittävyyttä sekä auttaa löytämään ratkaisun paremman palautumisen saavuttamiseksi. Hyvinvointianalyysi kertoo, oletko riittävän aktiivinen ja onko harjoittelusi riittävän tehokasta saadakseen aikaan positiivisia terveysvaikutuksia ja kohottaakseen kuntoasi.

Hyvinvointianalyysi vastaa mm. seuraaviin kysymyksiin:

  • Kuinka paljon kuormitut päivän aikana?
  • Ehditkö palautumaan yön aikana?
  • Mitkä ovat päivän stressihuiput?
  • Mitkä ovat toimintatapasi ja elimistösi reaktiot toimintatapoihin?

Kolmen vuorokauden ympärivuorokautinen sykevälimittaus kuvaa yksilöllisesti kuormittavia ja palauttavia tekijöitä sekä liikunnan vaikutusta.

Saat konkreettiset tulokset ja suositukset hyvinvoinnin parantumiseen sekä henkilökohtaisen palautteen esim. eri stressitekijöistä, palautumisen riittävyydestä ja unen laadusta sekä liikunnan vaikutuksista terveydelle ja kunnolle. Firstbeat Hyvinvointianalyysin tieteellinen perusta on sykevälivaihtelussa (HRV) ja fysiologiassa.

Mittaustulos käydään läpi koulutetun hyvinvointivalmentajan kanssa joko kasvokkain tai puhelimitse ja saat konkreettiset suositukset hyvinvointisi parantamiseen.

Hinnasto

  • Firstbeat- hyvinvointianalyysi
  • 169€

Ota yhteyttä

Firstbeat hyvin­vointi­analyysi