Linda Kovanen

Olen ravintovalmentaja, ruokakirjailija, terveellisen ruoan lähetti ja personal trainer. Tavoitteeni valmennuksissa on: eroon painonjojoilusta, irti jumeista, kohti toimivampaa kehoa ja stressi haltuun.

Asun Helsingissä ja perheeseeni kuuluvat puoliso sekä lapset 4- ja 7- vuotta. Arki on perheessämme melko hektistä, mutta olen huomannut, että omasta hyvinvoinnista huolehtimisesta ei voi luistaa. Hyvinvoiva äiti merkitsee myös hyvinvointia koko perheelle.

Minulle hyvinvointi tarkoittaa terveellisiä valintoja arkena, säännöllistä liikuntaa, riittävää lepoa ja mielenhuoltoa. Personal trainer -koulutuksen myötä olen oppinut kuuntelemaan ja kohtelemaan kehoani paremmin kuin ennen. Olen oppinut, että omaa kehoa tulee ennemminkin kunnioittaa eikä rääkätä. Omaan lajivalikoimaani kuuluvat kehonpainoharjoittelu, voimaharjoittelu vapailla painoilla, jooga, lenkkeily ja kevyet kävelylenkit. Onko sinun helppo tunnistaa mitä kehosi tällä hetkellä tarvitsee?

Olen peruskoulutukseltani kotitalousopettaja ja ennen yrittäjäksi siirtymistä ehdin työskennellä peruskoulun kotitalouden opettajana noin 5 vuoden ajan. Ajauduin pohtimaan ravintoasioita tarkemmin vuonna 2014, kun innostuin treenaamaan tavoitteellisesti kestävyysjuoksua. Olen aina tykännyt liikkua, mutta lasten saannin jälkeen lenkkipolulle pääsystä tuli uudella tavalla henkireikä arjen keskelle. Sittemmin olen osallistunut vuosittain puolimaratonille.

Vuonna 2015 suoritin ravintovalmentajan tutkinnon ja pätevöidyin liikunnan ammattilaiseksi urheiluopistojen monimuotokoulutuksessa. Sittemmin tiedonnälkä on kasvanut ja olen perehtynyt Nlp-metodeihin sekä pätevöitynyt personal traineriksi.

Ravinnolla on suuri merkitys hyvinvoinnillemme ja usein asiakkaat kyllä tietävät miten tulisi syödä, mutta eivät toimi siten käytännössä. Voin auttaa sinua myös toimintaa jarruttavien uskomusten ja muiden mielen asettamien esteiden kanssa. Oli sitten haasteenasi ruokavalio, liikunnan aloittamisen vaikeus, stressi tai hukassa oleva elämänhallinta, niin voin tukea sinua matkallasi.

Ota yhteyttä, niin lähdetään yhdessä matkalle kohti virkeämpää ja tasapainoisempaa oloa ja toimivampaa kehoa!

Koulutus ja osaaminen

Koulutus

Personal trainer, Personal trainer Akatemia. 2017.

Nlp-practitioner. Oivaltamaan. 2017.

Yrittäjän ammattitutkinto. Amiedu. 2017.

Bailamama-ohjaajakoulutus. Bailamama. 2015.

Liikunnan ammattitutkinto. Urheiluopisto Kisakeskus. 2015.

Ravintovalmentaja. Trainer4You. 2015.

Liikuntaleikkikoulun -ohjaajakoulutus. ESLU. 2014.

Kasvatustieteen maisteri, Ktao. Helsingin Yliopisto 2007.

Osaaminen

Yksilövalmennus; kehonpainoharjoittelu ja voimaharjoittelu.

Pienryhmäliikunta; toiminnallinen harjoittelu, kehonpainoharjoittelu.

Mentaalivalmennus; elämänhallintataidot, voimavaratyöskentely.

Ravintovalmennus; pysyvä painonhallinta, painonpudotus ja liikkujan ruokavaliot.

Ruokakurssit ja workshopit.

Luennointi ravitsemuksesta ja hyvinvoinnista.

Terveellinen reseptiikka.