Liikettä työpäiviin, apua stressiin ja virkistymistä

Onko teillä jo työpaikalla oma työhyvinvointivalmentaja? Olen ammattitaitoinen ja energinen valmentaja ja autan yritystänne parempiin tuloksiin lisäämällä työntekijöidenne työhyvinvointia.

Tarjoan taukoliikuntaa ja virkistymishetkiä läsnäoloharjoitusten muodossa työpäiviin, tuloksena tehokkaampi tiimi ja luovempi ilmapiiri! Taukoliikunnan ei tarvitse hikoiluttaa, vaan se voi olla kevyttä liikettä sisällytettynä työpäivään.

Lisäksi toteutan kunnonkohotusprojekteja,  työhyvinvointitapahtumia ja virkistyspäiviä.

Miksi tauot ovat tärkeitä?

Aivomme tarvitsevat työpäivän aikana lyhyitä taukoja toimiakseen tehokkaasti. Jatkuva työnteko ja stressi kuormittavat aivoja ja vähentävät tehokkuutta. Liike työpäivän aikana ehkäisee jumeja, pitää mielen virkeänä ja auttaa ennaltaehkäisemään monia sairauksia.

Mitä virkistyspäivillä voi saavuttaa?

Hyvin toimiakseen tiimin yksilöt tarvitsevat onnistumisen kokemuksia ja rentoa yhdessäoloa työn lisäksi. Työssä viihtymiseen vaikuttaa olennaisesti se, että työntekijät kokevat, että heidän hyvinvointiinsa panostetaan ja että heille tarjotaan elämyksiä. Virkistyspäivän tarkoitus on sanan mukaisesti virkistää ja tuoda uutta virtaa työssä jaksamiseen.

Asiakaskokemus:

”Hyvää ruokaa ja ajankohtainen kasvisruokavalio-luento. Linda piti meille inspiroivan ja informatiivisen luennon liikkujan kasvisruokavaliosta. Luennon jälkeen saimme nauttia terveellistä ja maistuvaa kasvisruokaa Lindan valmistamana. Voimme ilolla suositella Lindan monipuolisia palveluita muillekin yrittäjille!”

Ole fit – kuntosaliketjun pikkujoulut johtotiimille.

Ota yhteyttä ja sovi ilmainen näytetunti!

Ota yhteyttä