Liikuntaa sinun ehdoillasi

 

Haluatko turvallisesti takaisin liikunnan pariin? Vai oletko kenties jo aktiiviliikkuja ja kaipaat tarkistusta tekniikkaan? Onko sinulla jumeja joista haluaisit päästä eroon? Junnaako kehityksesi paikallaan? Yksilövalmennuksessa keskityn sinun haasteisiisi ja seison rinnallasi tukemassa sinua muutoksessasi.

Valmennuksissani keskityn kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja pyrin löytämään juuri sinulle parhaan tavan liikkua ja voida hyvin. Hyvä toimintakyky ei välttämättä vaadi kuntosaliharjoittelua, vaan tapoja itsensä liikuttamiseen on monia.

Toteutan yksilövalmennuksia pääasiassa Pohjois-Helsingin alueella sekä Movement Fysioksen tiloissa Vantaan Tikkurilassa.

 

Asiakaskokemus:

Pääsin irti herkkukierteestä! Linda kuunteli toiveita ja teki niiden pohjalta realistiset suunnitelmat niin ravinnon kuin liikunnankin suhteen. Linda osasi hyvin lukea minua, että miten paljon minulla on oikeasti voimavaroja, kuten aikaa ja energiaa.” –Nainen 40-vuotta

 

Hinnasto

  • Kuntotestaus
  • 85€

Suosittelen testausta ennen valmennuksen aloittamista, sekä valmennuksen aikana kuukausittain, jotta voimme laatia sinulle turvalllisen liikuntaohjelman ja seurata kehitystäsi. Testaus vie noin 60 min ja sisältää liikkuvuustestauksen, voimatasojen testauksen, aerobisen kunnon testauksen sekä halutessasi voimme toteuttaa sinulle myös kehonkoostumusmittauksen.

  • Liikuntasuunnitelma
  • 95€

Liikuntasuunnitelma sisältää kokonaisvaltaisen 4-8 viikon mittaisen liikuntaohjelman, jossa painotetaan sinun tavoitteitasi tukevia osa-alueita, kuten voimaa, kestävyyttä ja/tai liikkuvuutta. Liikuntasuunnitelma voidaan suunnitella toteutettavaksi kotona, salilla tai ulkona, suunnitelma voi myös olla näiden treenimuotojen yhdistelmä. Ei sisällä tapaamista.

  • Valmennustapaaminen
  • 85€/h

Tapaaminen valmentajan kanssa voi sisältää hikitreeniä salilla, tekniikkaopastusta, ulkotreeniä, ravinto-ohjeistusta tai mentaalivalmennusta.

  • Parivalmennus
  • 125€/h

Yhdessä treenaaminen on kivaa! Haasta kaveri mukaan treeneihin ja kokekaa liikunnan ilo yhdessä! Parivalmennuksessa harjoitellaan turvallisesti valmentajan johdolla ja toinen asiakas harjoittelee puoleen hintaan! Ennen parivalmennustapaamista suosittelemme liikuntaohjelman ostamista ja kuntotestausta.

  • Esimerkki: 3 kk personal training -valmennuspaketti
  • 249€/kk

Valmennus sisältää nousujohteisen liikuntaohjelman. Paketti sisältää myös alku- väli- ja lopputestit. Valmennus sisältää kaksi yhteistreeniä valmentajan kanssa joka kuukausi. Hinta edellyttää 3 kk sopimuksen solmimista.

Ota yhteyttä